Event Florist

't Hof ter Velde - By Sara Vanneste

Hoi, ik ben Sara Vanneste en samen met mijn team vormen wij het creatieve brein en de (uitvoerende) handen van ’t Hof ter Velde.

Ik ben reeds op zeer jonge leeftijd in de bloemen gerold en volgde de opleiding ‘bloemsierkunst aan het PTI Kortrijk. Ik leerde de kneepjes van het vak tijdens mijn stage bij Geert Pattyn en Carl Depuydt en werkte dan 5 jaar bij Maison Julie. Toen was ik klaar om mijn vleugels uit te slaan en in 2016 werd ’t Hof ter Velde geboren.

Wij werken enkel met de meest verse bloemen, dragen superkwaliteit hoog in het vaandel en gaan steeds op zoek naar de mooiste decoratie om van jullie huis en echte thuis te maken; wij werken onder andere met Baobab geurkaarsen, Ester en Erik kaarsen, Dekocandle, Des Pots, Potterie Ecri, D&M Depot, …

Spring gerust binnen in de winkel in Meulebeke want dagelijks zijn er verse bloemen, bloemstukken en decoratiemateriaal. Onze passie wordt vertaald in totaalconcepten voor huwelijken en evenementen en maken de mooiste creaties voor al jullie speciale gelegenheden.

Event Florist Meulebeke

Op zoek naar een event florist voor uw feest of evenement? Schakel het team van ‘t Hof ter Velde in

Klik hier en vraag vrijblijvend informatie en een prijsofferte.